Andre mener

Man er sjældent bedre, end kunderne gør én til. Så her får du en række udsagn om RMD. Hvis du kan bruge dem til noget, vil det glæde mig.

Dentool ApS
 
Vi har haft Mette som fast samarbejdspartner gennem 10 år til udførelse af kvartalsregnskaber rsregnskaber opfølgning på lager m.v.
 
Vi er ovenud tilfreds med hendes arbejde, pligtopfyldende – god opfølgning og hurtig til at ringe tilbage når vi har spørgsmål.
 
Vi er et firma der exporterer brugte maskiner til det meste af verden, så vi har behov for en allround revision mht. til udlandshandel m.v., hvilket hun også mestrer.
Vi kan varmt anbefale vores regnskabs guru, Hun er godt engageret og faglig kompetent til at udføre vores revision.

DenTool ApS

John Petersen
Direktør
 
 
 
Forever Total ApS
 
Vi har igennem et par år samarbejdet med Mette, først via Plan Revision og siden august 2011, har hun varetaget alle administrative opgaver.
 
Det være sig styring af debitorer, kreditorer, løn, likviditet, færdiggørelse af regnskabet til revisor og diverse administrative ad hoc opgaver, såsom gennemgang af forsikringer, optimering af likviditeten, kontakt med diverse offentlige myndigheder, lønsager mv.
 
Der ud over er hun behjælpelig med planlægning af møde og kontakter til potentielle samarbejdspartnere i forbindelse med de fremtidsplaner vi har for virksomheden.
 
Vi har nemt og enkelt fået vores egen effektive regnskabschef og sparringspartner, en gang om ugen, nogle gange mere, nogle gange mindre, der konstant arbejder på at forbedre vores virksomheds vilkår.
 
Forever Total ApS
 
Henrik K. Malm
Direktør
 

Behandlingscenter Sjælland ApS

Vi har siden august 2011 haft Mette tilknyttet vores virksomhed som bogholder.
 
Hun kommer en gang om måneden og sørger for at vores regnskab bliver bogført op, og afstemt, således at vi har en brugbar balance ved vores bestyrelsesmøder.
 
Der ud over laver hun diverse budgetter mv. til det offentlige, samt udarbejder budgetter og opfølgninger til internt brug.
 
Vi er yderst tilfredse med Mettes arbejde, dels pga. kvaliteten i det arbejde hun udfører, men også pga. prisen for det arbejde hun udfører.
 
Vi kan kun varmt anbefale Regnskabskonsulent Mette Drejer.
 
Behandlingscenter Sjælland 
 
Henrik Karlsson
Direktør 
 
RMD - Regnskabskonsulent Mette Drejer | Ramsherred 3, st., 4700 Næstved  | Tlf.: +45 6093 8518 | md@R-M-D.dk